Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajat
 Hakuopas | Kauppa | Merkit | Yksäri-info

  

Jokaiselle hevoselle otetaan yksi hoitaja. Yhdellä hoitajalla voi olla rajaton määrä hoitohevosia, mutta seuraavan saa vasta, kun on hoitanut onnistuneesti sitä ensimmäistä hoitohevosta. Myös oman hevosen rinnalla voi olla hoidettavana yksi tai useampi hoitohevonen.

Hoitohevosten lisäksi hoitaja voi pyytää itselleen liikutushevosia ja/tai kisahevosia. Liikutushevonen on hevonen, jonka päiväkirjaan kirjoitetaan silloin tällöin tarina hevosen liikutuksesta (asiallisesti hoidettunua tietysty ennen ja jälkeen). Hevosen liikuttamisesta maksetaan palkkaa. Myös liikutushevosia voi olla rajaton määrä, mutta ne kaikki pitää kyetä huomioimaan. Liikutushevonen otetaan hoitajalta pois, jos/kun se saa oman hoitajan.

Kisahevosen päiväkirjaan ei välttämättä tarvitse kirjoittaa mitään, mutta se on toki sallittua. Kisahevosen kanssa saa kisata (hyvän maun rajoissa) vapaasti sen koulutustasoa ja omaa osaamista vastaavissa luokissa. Kisoista ei tarvitse erikseen ilmoittaa, kunhan pistää viekkuun viestiä tuloksista, niin voin päivitellä ne hevosen sivulle.

Hoitamisesta ei Solinassa saa rahaa, mutta rahaa voi ansaita kisaamalla (palkintorahat), liikuttamalla (20v€/liikutuskerta) tai tekemällä tallitöitä tarinoissa. 

Hoitajan muistilista

  • Hevosen perusteelinen harjaus, kavioiden puhdistus ja yleskunnon tarkistus
  • Hevosen varusteiden kunnossapito: satulan pesu ja suitsien pesu ja rasvaus (1 kerta/viikko), satulahuopan vaihto tarvittaessa, suojien pesu tarvittaessa
  • Hevosen liikutus
  • Hevosen tarhaus ja tarvittava ulko ja sisäloimitus

Ilmoitustaululle tulee tietoa kisaosallistumisista, valmennuksista, tunneista ym. hoitajien asioista!


Tallilaiset

Anni

Omat hevoset: Sunna & Onni
Hoitohevoset: Ella & Leo
Aloittanut 23.4.2011

 

Marika

Oma hevonen: Baloo
Kisahevonen: Herra
Aloittanut 26.9.2018

 

Vilma

Oma hevonen: -
Hoitohevonen: Lilli
Aloittanut 18.2.2019


Kuvat: Five Furlogs', Fancy Shots, kuvaaja ei halua nimeään mainittavan, Emmy

 V i r t u a a l i t a l l i   | a  s i m - g a m e  s t a b l e 

©2019 Solina - suntuubi.com